215 poze   1702 vizite

x -_ _ chapTer OO1 - _ x

;; Pregătiți-vă , pentru că începe - The Time - , aka - Timpul - . Iertați că nu am mai fost activă , dar mi-am făcut două conturi noiiiii șiiiiii .. eh , oricum ăsta va rămâne pentru mine the BEST artistic account . Pentru MINE !
;; Să începem ..

             Capitolul unu -

 Tâc , tâc , tâc , tâcccccccc ... Pâc , pâc , pâc ...
 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! " Oh , e doar ceasul .. Pfiuu " , mi-am spus ... Stai așa , eu nu .. aveam un ceas .. Sau , stai . Aveam ? Aaa , da .
 Bună , eu sunt Danielle .. Danielle Tompson .. Danielle White Tompson . De unde vine White ? Păi , culoarea preferată a mamei era alb pe atunci , așa că .. Deci , eu am treisprezece ani .. Pot zice că am părul brunet , de un întuneric profund , am bujori în obraji , am ochi albaștri .. Mă rog , vă ajunge atât .. Eu una sunt și foarte uitucă uneori și , îmi place să visez .. Nu-i nimic rău în asta , cred .
 - Mrrrrrrrr , se aude mârâitul lui Gordon ..
 - Oooo , cine e cățelul meu ? Da , da , tu ești !
 Revenind , el e câinele meu , Gordon .. Este un cățel de rasă bichon maltez și este așa pufoșel că îți sare inima din piept când îl vezi ! Dar ajunge cu povestea , am școală .. O zi de luni , da .. Sâc . Offf .
 Fără prea multă zăbavă , Delle își ia ținuta de școală .. Încă nu are o uniformă , fiindcă clasa ei nu și-a făcut .. Așa că își ia o bluză roșie intens și o pereche de blugi albaștri . Își ia o pereche de adidași albi , cu linii roșii . Pe ea mai ia și o geacă albastră , de la firma Rodeo - firmă din Australia - , își pune încet ghiozdanul în spate , care era și el roșu cu albastru și , pleacă ..
 Acum probabil că vă întrebați ce e cu povestea mea ... Păi , simplu : trăiesc viața de elev și încă sunt COPIL . Chiar dacă mulți zic că sunt deja preadolescentă .. Sunt foarte veselă mereu și nu am nici măcar o grijă .. Da , this is life , baby ! Asta-i viața !
     _________________ - La școală - ______________
 Deschid încet ușa . Intru . Merg în banca mea , în clasa noastră roz , cam stricată ..
 - Salut , Danielle .. Ce mai faci ? , mă întrebă o colegă , Anne .
 - Bine , am spus eu scoțându-mi cărțile pentru prima oră - istorie .
 - Doar bine ?! La viața pe care o duci .. , spuse întreruptă .
 - Și , care-i problema ta ? Vreau să zic că nu am o viață perfectă .. Și oricum , părinții mei abia de anul ăsta s-au stabilit în România , știi prea bine că au fost plecați în Norvegia ..
 - ...
 - ... Oh , scuze , poate am fost prea dură , scuze iar .
 - Nu-i nimic , eu îmi cer scuze , zise Anne .
 Se sună de oră . Intră profesorul pe nume John .
 - Bună ziua , elevi ! ...
 - Bună ziua , ziserăm noi .
 - Bun , cine poate să-mi zică prima epocă pe care au stabilit-o oamenii de știință ?
 Ridic mâna , dar profesorul îl pune să răspundă pe Paul , un coleg care , nu știu de ce , mă cam enerva .. Încă suntem dușmani , dar suntem și prieteni ..
 - Prima epocă este - Epoca Străveche - , sau - Preistoria Umanității - .
 - Foarte bine . Astăzi vom da un test , din păcate pentru voi , zâmbind .
 Pentru mine și încă câțiva colegi nu era un test greuț , erau doar câteva întrebări . Eu tocmai ce-l termin în vreo jumătate de oră .
 Și tot așa , îmi scot caietul de matematică și fac niște exerciții .. până ce se sună .
       _______________-În pauză-______________
 Merg pe coridor , la dulăpiorul meu , îmi iau jurnalul și merg din nou în clasă ..
 " Stai puțin , ce ceas e acolo ? Cred că e al lui domnul profesor .. " , mi-am spus .
 Merg mai aproape de catedră , unde era ceasul alb , un ceas de mână , care strălucea .. părând făcut din aur .. Dacă chiar era din aur , atunci chiar .. trebuia să i-l dau .. Așa că îl iau și pornesc spre sala profesoarală .. Aveam doar o întrebare : dacă era așa valoros de ce l-a lăsat de la mână și mai important , de ce nu l-a luat când a plecat ? Eh , m-am mulțumit cu răspunsul că l-o fi uitat , deși nu cred ..
 Am ieșit pe coridor .. Am coborât treptele care conduceau spre parter - clasa noastră este la etajul unu - și când să deschid ușa , am apăsat din greșeală pe un buton de la ceas ..
 Deodată , toată lumea s-a oprit , nimeni nu mai respira , a " înghețat " până și apa de la robinetul de la baia din apropiere , care avea ușa deschisă . Ce se întâmplă ? Ce-am făcut ?! Ajutor ! Visez cumva ? ...

;; Asta a fost tot .. O parte dintre nume , sau firma aceea , Rodeo , sunt inventate de meee . Dap , firma aceea se ocupa cu prinderea taurilor . =)) Glumesc . Sper că vă place , și spuneți-vă și părerea ..
;; Next fac la O3 COMMS și dau și back la un comm .
;; ceasul
;; ceasul
;; Paul
;; Paul
;; Danielle ( știu , părul eu l-am făcut =)) )
;; Danielle ( știu , părul eu l-am făcut =)) )
;; Danielle
;; Danielle

Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.